fredag 13 januari 2012

Det blåser

Det blåser väldigt mycket men jag måste väl göra ett försök att ta mig hem. Det var som kallast -5,1 i natt och jag har sovit bra.

2 kommentarer:

  1. Hallå. Följer din blogg med intresse. Skitkul. Har alltid velat göra nåt liknande men är väl för bekväm antar jag.. Bor utanför Vänersborg och vintern här är ju inte direkt som din så det borde ju funka. Funderade även på att ta med min hund, men han är en kinesisk nakenhund med hår( hur nu det går ihop ) så han fryser så fort solen går i moln. Lagar du nån mat eller kokar kaffe typ därute i tältet?

    SvaraRadera
  2. Tjena korreborre!
    Vad kul att du gillar det jag gör. Om du känner dig inspirerad att göra något liknande så gör det bara. Man behöver ju inte göra 100 nätter i den jävligaste vintern utan göra så mycket man själv vill. Det kan bli lite kallt för hunden om det är en kinesisk nakenhund, det tror jag med. Vad gäller mat och kaffe så har jag mest haft med mig färdigt, men till veckan ska jag fixa i ordning för att elda utanför. Vecka 10 kommer jag att göra en tur där jag tar med mig fiske utrustningen, åker ut i fjället och är borta så länge som jag får fisk. Då blir det att laga mat och koka kaffe ute.

    Ha det!
    MVH Peder

    SvaraRadera