måndag 31 december 2012

Gott Nytt år!

Så är det dags att avsluta detta händelserika år. Första delen av mitt 2012 gav mig upplevelser som absolut blivit minnen för livet. Jag fick privilegiet att möta våren på ett väldigt nära vis. Att vakna varje morgon i naturen och se hur nätterna blev kortare var helt enkelt underbart.

I april när jag när jag avslutat mina 100 nätter i naturen sa jag till någon i media att jag inte skulle göra om det, för att inte bli som de tjatiga dokusåporna som går på tv år ut och år in. Men i somras när jag fått lite distans till mina upplevelser insåg jag vilken fantastisk vinter och vår jag haft.

Då är det tur att jag gör lite som jag vill, för min egen skull även om jag blir lite tjatig.

Så ikväll ska jag och min familj ta oss upp på en fjälltopp för att se fyrverkerierna från Hemavan, Tärnaby, Joeström och alla andra byar vi ser därifrån om vädret är med oss. Det nya året börjar hela familjen självklart i tält uppe på fjället. Sedan kommer jag att leva ett helt vanligt liv med arbete, familj och kärlek men jag kommer sova ute i naturen till någon gång i april. Som förra året så gör jag det inte av prestige utan endast för att få fantastiska upplevelser. Om du söker efter extremt fysiska utmaningar ska du nog läsa något annat. Här får du följa mig. Jag är en helt vanlig, lönnfet familjefar med halvtaskig kondition som gillar att vara ute i naturen.

Jag kommer att skriva lite här varje dag om hur jag har det. Vill du ha ögonblicksbilder får du gärna följa mig på Instagram. Du är även välkommen att följa med mig på skidor utan dator.

Om vi inte hörs mer ikväll, så vill jag passa på att önska er ett Gott Nytt år!

2 kommentarer:

  1. Heja Peder - lycka till! Ser fram emot att följa dig igen i år!

    SvaraRadera
  2. Jag ser verkligen fram emot att få följa dina 100 nätter ute i naturen och önskar dej och din familj ett Gott Nytt Fantastiskt 2013 :-)

    SvaraRadera