tisdag 10 januari 2012

Jag har drömt väldigt konstigt i natt

Jag har drömt väldigt konstigt i natt! Jag drömde att när jag kom till Tärnaby började det ringa från typ radio och tidningar. Jag fick göra live sändningar, där jag fick ge folk tips om hur man skulle klara kylan, jag var på tidnings omslag och företag kontaktade mig för att föreslå samarbete. Jag drömde att jag hade ca 5000 läsare ett tag på bloggen i timmen, från typ hela världen. Allt det här för att jag startat bloggen där jag egentligen bara skriver om idioti. Att sova ute.

I natt har varit en lugn och mild natt med mycket sömn. Lampan som jag använder i tältet hade varit på hela dagen i går, så den ger ett väldigt tröttsamt sken. Det var som kallast -9 grader i tältet i natt, så jag har sovit som en prins.


6 kommentarer:

 1. Tjena Peder!

  Det är ett gammalt spöke som är här och hemsöker(tältsöker) dig. Jävligt roligt att läsa din blogg, och tro det eller ej, det är den första bloggen jag läser. Du tog min oskuld... så smutsig jag känner mig. Iaf, jag kommer följa ditt äventyr från medelhavet och hoppas att det öppnar nya mentala dörrar i ditt sinne(och mitt).

  Tips! Om du är kall kan du alltid dra ett luftgitarr-solo för hundarna, riporna och renarna. Show that damn nature who's boss...

  Med varma hälsningar,

  Petter(den felplacerade sörlänningen)

  SvaraRadera
 2. Btw, tänk att man inte sett din fagra skäggväxt på nästan 8 år(eller nåt) och sen dyker du upp i aftonbladet. Man slutar aldrig att bli förvånad...

  SvaraRadera
 3. Tycker inte att du skriver om "idioti". Det är tvärtom en mycket intressant och uppfriskande blogg. Brukar själv se "Extrem överlevnad" på Discovery och måste erkänna att jag är väldigt imponerad av sådana här eskapader:-)
  Bra gjort alltså!

  Tänkte bara, om du blir sjuk....feber osv, kommer du sova inne då? Bara såna praktiska detaljer. Har du funderat på sånt innan....:-)

  Ha en bra natt i kylan och tältet nu!

  / Jessica

  SvaraRadera
 4. Hej Petter! Kul att höra av dig.
  Jessica: Som sagt 100 dagar, ifall jag inte behöver in på sjukhus.

  SvaraRadera
 5. Tjenix Peder...

  Spännande äventyr du dragit igång, följer detta med stort intresse.

  Jag har länkat vidare din blogg på vår egen äventyrsblogg så även mina läsare hittar fram till dig :)

  http://familjenljadas.blogspot.com/

  Må så gott och lycka till.

  Hälsningar/

  Joacim

  SvaraRadera
 6. http://dunderboxersagaton.blogspot.com/2012/01/nu-foljer-vi.html

  SvaraRadera