onsdag 8 februari 2012

Nu blev det varmt

Det var halvtungt att ta sig upp ikväll. Dels var det lite bakhalt och sen var det för varmt. Nu är det bara ett par minus ute och det är inte bästa arbetstemperaturen för Nikki. Hon drog ju men det är mycket slöare och hon stannade ofta för att kyla sig. När vi kom upp på fjället blåste det så att det svalkade lite, då vakna både jag och Nikki till. Nu har jag 1,5 grader hett i igloon, så jag måste sitta och svalka mig lite innan jag byter om.

2 kommentarer:

 1. Hej Peder,

  vi tänkte skicka detta som mail direkt till dig men vi hittade ingen mailadress.


  Vi var i Tärnaby flera gånger inom loppet av ett par år. Numera är det för kallt för oss och vi har slutat med skidåkning. Vi bodde i "åttkanten" i slutet av byn, vi åkte skidor med Stig Strand en dag, vi åkte släde i fjällen, vi var på ett stort party menen "äkta" same och allt.
  Jag har ett dåligt ben pga sjukhussjukan. Vi är pensionerade som du väl förstått eftersom vi bor i Thailand på vintern.


  Det skulle vara roligt om du kom till Thailand. Jag brukar anordna resor för våra vänner så jag kan fixa en del inför din resa om du vill och dessutom visa dom 10 "måsten" som finns i Bangkok och förstås den superfina tunnelbanan. Den är bara ca 3 år gammal.


  Sen vill vi gärna visa vår "lilla" stad med 35-60.000 invånare och vår fina lägenhet mm, mm.


  Jag ordnar också boule 2 kvällar i veckan och vattengymnastik 3 mornar varje vecka för våra vänner. Sen spelar vi mycket kort.


  Thailändarna är mycket trevliga, maten är mycket god, vädret är fantastiskt och priserna är mycket låga. Kan det bli bättre?

  Min blogg däremot har blivit sämre. Dom sista dagarna har det inte gått att ladda in bilder och då är det ju inte så kul?


  Många hälsningar


  Hasse & Inger (http://nordgoeseast.tumblr.com/)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ja det låter trevligt. Hur är det där i November? För då vill man inte vara här.

  Mvh/ Peder

  SvaraRadera